De woonwens van velen

Een instapklaar interieur

Normaal gesproken moeten er nog tal van dingen aan je kersverse woning gebeuren voordat je écht comfortabel kunt wonen. Bij Hollandse Linde in Ede is dat anders! Jouw interieur wordt namelijk instapklaar opgeleverd – inclusief een fraaie pvc-vloer en wit gespoten binnenwanden. Say what!

Alle woningen worden daarnaast uitgevoerd met een luxe en smaakvolle keuken die in een fraaie hoekopstelling wordt geplaatst. En dat is nog niet alles! Deze eyecatcher is immers reeds voorzien van een vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron, inductiekookplaat en rvs-recirculatiekap – allen van absolute A-kwaliteit.

Maar ook buiten de muren van jouw woning kun jij je hart ophalen. In de achtertuin wordt namelijk nog vóór de sleuteloverdracht een heerlijk zonneterras én een pad naar de houten berging aangelegd – wat een luxe!

* De afwerking op de getoonde afbeeldingen kunnen mogelijk afwijken van hetgeen uiteindelijk geleverd wordt. In de modelwoning wordt de juiste opstelling getoond.
Ook zijn bij het nieuwbouwteam de juiste stalen aanwezig.

Welke woning heeft jouw voorkeur?

Vandaag de sleutel

Morgen wonen!

De woningen van Hollandse Linde worden woonklaar opgeleverd. En met woonklaar bedoelen we ook écht woonklaar. Zo worden alle wanden op elke etage alsook de plafonds op de begane grond en eerste verdieping 'airless' wit gespoten. En dat is nog niet alles! Van een schitterende pvc-vloer op de begane grond en de eerste verdieping en ribtapijt op de zolderverdieping tot vloerbedekking op alle trappen. Wauw!


Absolute A-kwaliteit

Smaakvol sanitair

Ook de badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Van een fraai wastafelmeubel en Villeroy & Boch sanitair tot een glazen douchecabine; zelfs aan stijlvolle rvs-accessoires hebben we gedacht! Deze zijn bij oplevering aanwezig! Bovendien wordt ook de badkamer voorzien van een comfortabele vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor een warm sfeertje.

*Getoonde afbeelding kan afwijken van het geleverde sanitair. Informeer bij het verkoopteam naar de exacte modellen.
Het hele jaar warme voetjes

Luxe vloerverwarming

Niet alleen de badkamer, maar ook de volledige begane grond worden én de eerste etage worden voorzien van een luxe vloerverwarming – met uitzondering van het toilet en de trapkast. Een aangenaam wooncomfort staat bij Hollandse Linde immers voorop!