Van aanmelding naar een nieuw thuis

Verkoopprocedure

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Hollandse Linde? Dan kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde door op de button 'Inschrijven' te klikken.
Hoe dit verder in zijn werk gaat lees je hieronder in een handig stappenplan!

Let op: controleer goed in jouw persoonlijke profiel of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je de vragenlijst volledig hebt ingevuld die klaar staat in je account.

jouw account

Aanmelden

Als eerste stap kun je je als belangstellende aanmelden. Zo blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Hollandse Linde door middel van een periodieke nieuwsbrief

Inschrijven

welke woningen zijn jouw favoriet?

Interesse doorgeven

De leukste stap! Heb je in de vorige stap een account aangemaakt? Dan kun je jouw favoriete top 5 doorgeven. Wil je niet wachten maar zo snel mogelijk iemand spreken? Neem dan contact op met het nieuwbouwteam van Domicilie Makelaars. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0318-693502.

Mijn favorieten doorgeven

contact door de makelaar

En dan afwachten..

Als je je digitaal hebt ingeschreven, je voorkeuren hebt doorgegeven en je profiel 100% compleet hebt ingevuld, dan zal de makelaar z.s.m. contact met je opnemen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak.

Contact

Alle ins en outs van de woning

Verkoopgesprek

Tijdens deze afspraak neemt de makelaar alle verkoopstukken met je door. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over de koop. Je krijgt uiteraard een aantal dagen bedenktijd. Tot die tijd zetten wij jouw favoriete woningen onder optie. Je definitieve keuze gemaakt? Wij maken alle contractstukken op die je kunt ondertekenen. Zodra de handtekeningen zijn gezet, kan het genieten beginnen!