Van aanmelding naar een nieuw thuis

Procedure koopwoning

Heb je interesse in een nieuwbouwwoning in Hollandse Linde? Dan kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde door op de button 'Inschrijven' te klikken.
Hoe dit verder in zijn werk gaat lees je hieronder in een handig stappenplan!

Let op: controleer goed in jouw persoonlijke profiel of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je de vragenlijst volledig hebt ingevuld die klaar staat in je account.

jouw account

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor een woning in Hollandse Linde is een account noodzakelijk. Klik op 'inschrijven' en maak een account aan. Je ontvangt een mail om je inschrijving te bevestigen en een persoonlijk wachtwoord aan te maken. Daarna ben je klaar voor de volgende stap!

Inschrijven

welke woningen zijn jouw favoriet?

Interesse doorgeven

De leukste stap! Heb je in de vorige stap een account aangemaakt? Dan kun je jouw favoriete top 5 doorgeven. Wil je niet wachten maar zo snel mogelijk iemand spreken? Neem dan contact op met het nieuwbouwteam van Domicilie Makelaars. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0318-693502.

Mijn favorieten doorgeven

contact door de makelaar

En dan afwachten..

Als je je digitaal hebt ingeschreven, je voorkeuren hebt doorgegeven en de 'Vragenlijst Koopwoning' volledig hebt ingevuld, dan zal de makelaar z.s.m. contact met je opnemen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak.

Contact

Alle ins en outs van de woning

Verkoopgesprek

Tijdens deze afspraak neemt de makelaar alle stukken met je door. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over de koop. Je krijgt uiteraard een aantal dagen bedenktijd. Tot die tijd zetten wij jouw favoriete woningen onder optie. Je definitieve keuze gemaakt? Wij maken alle contractstukken op die je kunt ondertekenen. Zodra de handtekeningen zijn gezet, kan het genieten beginnen!