Van aanmelding naar een nieuw thuis

Procedure huurwoning

Heb je interesse in een huurwoning in Hollandse Linde? Dan kun je jezelf aanmelden als geïnteresseerde door op de button 'Inschrijven' te klikken.

Hoe dit verder in zijn werk gaat lees je hieronder in een handig stappenplan!

Let op: alleen volledige accounts zullen wij in behandeling nemen. Controleer dus goed of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je de juiste persoonlijke documenten hebt geüpload én opgeslagen in de vragenlijst die klaarstaat in je account!

Maak een account aan

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in Hollandse Linde dien je een account aan te maken. Klik op 'inschrijven' en maak een account aan. Je ontvangt een mail om je inschrijving te bevestigen en een persoonlijk wachtwoord aan te maken. Daarna ben je klaar voor de volgende stap!

Inschrijven

welke woningen zijn jouw favoriet?

Interesse doorgeven

De leukste stap! Heb je in de vorige stap een account aangemaakt? Dan kun je jouw favoriete top 5 doorgeven.

Mijn favorieten doorgeven

Upload je gegevens

Vul de vragenlijst in

Om te beoordelen of je in aanmerking komt voor de bouwnummers van jouw keuze hebben we een aantal persoonlijke gegevens van je nodig. Die vul je in via jouw account. Dit kun je doen door op 'inloggen' te klikken. Klik vervolgens op de 'Vragenlijst Huurwoning' en vul deze in.

Ook vragen we enkele gegevens van je te uploaden, waaronder het inschrijfformulier. Deze kun je hier downloaden, invullen en vervolgens uploaden in je account.

Wij zullen eerst je ingevulde gegevens checken om te kijken of je voldoet aan alle gestelde eisen. Het is daarom belangrijk dat je de vragenlijst compleet invult die in je account klaarstaat en alle gevraagde documenten uploadt.

Naar je account

En dan afwachten...

Contact door de makelaar

Is je favoriete woning nog beschikbaar en voldoe je aan alle voorwaarden? Dan zal ons verhuurteam z.s.m. contact met je opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Tijdens het gesprek neemt de makelaar alle stukken met je door. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen over de huur. Hiervoor krijg je een dag bedenktijd.

Je definitieve keuze gemaakt? Dan voert de verhuurder nog een zogenaamde 'credit check' uit. Hierbij wordt o.a. gekeken naar betalingservaringen in de afgelopen jaren en de juistheid van de door jou aangeleverde documenten.

Is dat allemaal in orde? Dan maken wij de stukken gereed en plannen een tekenafspraak in. Zodra de handtekeningen zijn gezet, kan het genieten beginnen!

Kom ik in aanmerking voor een huurwoning?

Huurvoorwaarden

Ben je enthousiast geworden na het zien van de woningen en wil je dolgraag huren in Hollandse Linde? Check dan eerst of je in aanmerking komt! Om te kunnen huren moet je immers voldoen aan een aantal voorwaarden.

Alle voorwaarden en een overzicht van de benodigde documenten vind je door op onderstaande button te klikken.

Bekijk de huurvoorwaarden