24 vrije-sector huurwoningen

Huren in Hollandse Linde

Ben jij op zoek naar een energiezuinige nieuwbouw huurwoning waar je zo in kunt trekken? Dan is dit je kans!

De 24 vrije-sector huurwoningen in Hollandse Linde worden - net als de koopwoningen- helemaal woonklaar opgeleverd, inclusief luxe keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking en tuininrichting. Je hoeft dus alleen nog maar je spullen te verhuizen!

Alle huizen zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. Tel hier een heerlijke vloerverwarming bij op en je bent het hele jaar voorzien van een zeer fijn binnenklimaat. Met het dak vol zonnepanelen wek je het grootste deel van de benodigde energie zelf op, waardoor je vrijwel geen energierekening meer hebt.

De meeste huurwoningen zijn inmiddels verhuurd of staan onder optie. Er zijn er nog maar een paar beschikbaar! Heb je interesse? Bekijk dan de beschikbaarheid, schrijf je in of neem contact op met Domicilie Makelaars voor meer informatie: 0318-69 35 02.

Bekijk beschikbaarheid

Kom ik in aanmerking voor een huurwoning?

Huurvoorwaarden

Ben je enthousiast geworden na het zien van de woningen en wil je dolgraag huren in Hollandse Linde? Check dan eerst of je in aanmerking komt! Om te kunnen huren moet je immers voldoen aan een aantal voorwaarden.

Alle voorwaarden en een overzicht van de benodigde documenten vind je door op onderstaande button te klikken.

Bekijk alle huurvoorwaarden

VAN AANMELDING NAAR EEN NIEUW THUIS

Procedure huurwoning

Bekijk het stappenplan!

Naar procedure