Natuur, rust en een levendig stadsleven

Ideaal wonen midden op de Veluwe

Ede is een prachtige plek om te wonen, midden op de Veluwe, centraal gelegen in Nederland en uitstekend bereikbaar via snelwegen of met het openbaar vervoer. Hier vind je de perfecte combinatie van rust, natuur en een levendig stadsleven. In het gezellige centrum kun je uitgebreid winkelen, lekker eten of een terrasje pakken. En wat dacht je van een bezoekje aan het theater of de bioscoop?

Ga je er liever op uit? Geniet dan van kilometers wandelpaden, fietspaden en zandpaden in en rondom het Nationale Park de Hoge Veluwe, de Ginkelse Heide of het Edese Bos. Dat wordt nog lastig kiezen!

Alle voorzieningen in de buurt

Een fantastische plek voor jong en oud

De woningen worden gerealiseerd in een fijne woonbuurt op steenworp afstand van het centrum – een fantastische plek om te wonen voor jong en oud! De woonwijk heeft een speelse, autoluwe opzet en veel ruimte voor water en openbaar groen. Door de hele wijk zijn bovendien volop speelplekken voor kinderen. Daarnaast vind je alle dagelijkse voorzieningen in de buurt; van meerdere supermarkten en winkels tot scholen en kinderopvang – allemaal op loop- en fietsafstand van jouw gloednieuwe woning. Ook fiets je in korte tijd naar het centrum en intercitystation Ede-Wageningen én rijd je binnen een paar minuten de N224 op, met een goede aansluiting op de A30 en de A12. Ideaal!