53 duurzame, volledig woonklare koop- en huurwoningen

Alle koopwoningen zijn verkocht!

Midden in het groene hart van de Gelderse Veluwe zijn we gestart met de bouw van 53 woonklare, energiezuinige tussen- en hoekwoningen. Het gaat om 29 koopwoningen en 24 huurwoningen in de vrije sector.

Hier woon je met nul-op-de-meter in een woning van topkwaliteit. En het allermooiste: de woningen worden helemaal woonklaar opgeleverd, inclusief luxe keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking en tuininrichting. Na het ontvangen van de sleutel kun je er dus zó intrekken!

Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht! Ook de huurwoningen zijn (bijna) allemaal verhuurd. Heb je interesse in huren? Bekijk de beschikbaarheid van de woningen en schrijf je in. Of neem contact op met het nieuwbouwteam van Domicilie Makelaars .

Bekijk beschikbaar aanbod

De woning

Zowel de tussenwoningen als de eindwoningen in Hollandse Linde hebben dezelfde indeling. Zo heeft elke woning een ruime entreehal die toegang geeft tot de L-vormige woonkamer en een handige berging in de achtertuin. Op de eerste etage geniet je van drie ruime slaapkamers en een smaakvolle badkamer. Als kers op de taart bereik je via de vaste trap de royale zolderverdieping mét dakraam. Aan ruimte geen gebrek dus!

Woonklaar

Normaal gesproken moet er na de oplevering van jouw nieuwe interieur nog veel aan je nieuwe woning gebeuren voordat je er écht comfortabel kunt wonen. Bij Hollandse Linde is dat anders; onze woningen worden namelijk zeer compleet opgeleverd. Zo heeft jouw woning een compleet ingerichte badkamer en een open keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. Maar er is meer! Want ook voor de stoffering en wit gespoten binnenwanden zorgen wij!

Duurzaam

Alle huizen van Hollandse Linde in Ede zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en zijn alle huizen vrij van een cv-ketel. Daarentegen zijn de woningen wél voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. Tel hier een heerlijke vloerverwarming bij op en je bent het hele jaar voorzien van een zeer fijn binnenklimaat. En dat allemaal op duurzame wijze!

Alles in de buurt van je kersverse woning

Heerlijk wonen in Ede

De 53 instapklare woningen van MorgenWonen worden gerealiseerd in een fijne woonwijk op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Ede, met alle voorzieningen op loop- en fietsafstand. En dan woon je ook nog eens heel centraal midden op de Veluwe. Overal dichtbij en alle ruimte voor een heerlijke wandeling in de natuur!

Meer over de locatie

Bekijk actueel aanbod

Kies jouw favorieten!

Interesse in wonen op deze plek?

Schrijf je in!

Of neem voor meer informatie contact op met onze makelaar Domicilie via 0318 – 693 502

Inschrijven