Vandaag genieten, morgen besparen

Nul-op-de-meter

Alle woningen van Hollandse Linde in Ede zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en alle ramen bovendien voorzien van drielaags isolatieglas. Daarnaast zijn de woningen niet uitgevoerd met een cv-ketel, maar voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. Tel hier een fijne vloerverwarming op twee etages bij op en je geniet het hele jaar door van een buitengewoon comfortabel binnenklimaat.

Maar er is meer! Zo is het dak aan de meest zuidelijke kant bekleed met zonnepanelen waarmee je jouw eigen duurzame energie opwekt. De door CO2-sensoren aangestuurde ventilatie meet daarnaast continu hoeveel lucht er moet worden aan- en afgevoerd in de woning. Door dit slimme systeem gaat er geen energie verloren aan het verwarmen van overtollige lucht. Het WTW-systeem (warmteterugwinning) in je kersverse woning zorgt er bovendien voor dat de aangevoerde verse lucht wordt voorverwarmd via de bestaande warmte in uw woning. Zo is er vele malen minder energie nodig om de lucht op kamertemperatuur te brengen!

De handige energiemonitor informeert je continu over de hoeveelheid energie die je verbruikt én opwekt. Zo heb je 24 uur per dag zicht op jouw persoonlijke energiestatus. Dankzij deze maatregelen kun je vanaf nu net zoveel energie opwekken als je verbruikt – hoe fijn is dat!

Ook wonen met nul-op-de-meter